Home

Kabát Do pekla do nebe

Do Pekla Do Nebe - Kabát (Celé Album) - YouTub

Bang!: 00:00Do pekla do Nebe: 3:11Western Boogie: 5:24Pirates: 9:11Proti Proudu: 12:06Valkýra: 15:33Myslivecký Ples: 19:40Do Bolívie Na Banány: 22:07Restaura.. Do pekla do nebe jdeme si pro tebe doktore, jak to bude dál poslední stanice je Praha - Bohnice Opodeldok a kostival Do pekla do nebe jdeme si pro tebe končíme, tak se sbal. Zpě

Do pekla do nebe - text písně KABÁT - Kabát KABÁ

  1. Videoklip a text písně Do pekla / do nebe od Kabát. Welcome drink, náš hotel Bude skotská, ledová koupel.
  2. View credits, reviews, tracks and shop for the 2015 CD release of Do Pekla / Do Nebe on Discogs
  3. Digitální booklet k albu Do pekla/do nebe ve formátu PDF o velikosti A4. V závislosti na informacích viditelných na profilu alba může obsahovat podrobné informace o albu a jednotlivých skladbách, včetně seznamu participujících umělců, přesného data a místa nahrání pro každou ze skladeb. Digitální booklet je tisknutelnou variantou profilu alba

Do pekla/do nebe je jedenácté studiové album české rockové skupiny Kabát, které vyšlo 22. května 2015 poprvé u vydavatelství Pink Panther Media. Hudební materiál skupina začala připravovat již v roce 2013, některé písně byly hotové v roce 2014 např. Restaurace pana Kalvody, roku 2014 se opět konal speciální výroční Po čertech velkej koncert II a právě na něm chtěla skupina zahrát nějakou novinku, ale nakonec opět kvůli neotextovaným písním k tomu. K Kabát. Video Překlad Karaoke Zobrazeno. Brousíme nože 61 590. Do pekla / do nebe 23 680. Valkýra 36 031. Bang! 13 921. Western Boogie 30 871. Pirates 31 442. Myslivecký ples 15 672 Kabát - Do pekla / Do nebe Zavřít galerii. Zavřít galerii. 1/2. Ilustrační fotografie.

Kabát - Do pekla / do nebe - text - KaraokeTexty

Všechny informace o produktu Kabát : Do pekla do nebe CD, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Kabát : Do pekla do nebe CD Do pekla, do nebe Kabát Kamizola celá bílá, sedativa: tak jsme tady. Jdem si pro ty, moje milá, co si vůbec neví rady. Welcome drink, náš hotel, bude skotská, ledová koupel. Do pekla, do nebe, jdeme si pro tebe. Doktore, jak to bude dál? Poslední stanice je Praha - Bohnice. Končíme, tak se sbal! Nepomůže vodka s vínem

Kabát - Do pekla / Do nebe. Vydáno: 18.5.2015 Celkový čas: 37:02 Skladby: Bang!, Do pekla / Do nebe, Western boogie, Pirates, Proti proudu, Valkýra, Myslivecký. Do pekla / Do nebe 3. Západní boogie 4. Piráti 5. Proti proudu 5. Valkýra 7. Myslivecký ples 8. Do Bolívie na banány 9. Restaurace pana Kalvody 10. Houby magický 11. Brousíme nože 12. Pakliž CD Kabát - Do pekla,do nebe / Digipack. Klikněte pro zvětšení Klikněte pro zvětšení interpret Kabát. název Do pekla,do nebe / Digipack. EAN 8594168920062. Skladem pouze Název produktu - (skladem k dodání za . CD k dodání ihned 199,00 Kč. Akční cena - pouze do rozprodání zásob. Poslechněte si skladbu Do Pekla/Do Nebe od Kabát, s počtem shazamů: 1,204, je součástí playlistu Kabát Essentials ve službě Apple Music Kabát do pekla-Do nebe-(2015)-celé-album-mp3.zip.zip.zi

Video: Kabát - Do Pekla / Do Nebe (2015, CD) - Discog

Do pekla, do nebe bude (doufejme) pro všechny fanoušky již ten klasický našlapaný a energický Kabát. Jak říká Milan: Tady to máte, a pos. se! Celá pecka je tak trochu pohled na současný svět, ve kterém žijeme Ulož.to je československou jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávejte, sdílejte a stahujte zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí 2015. Kabát. Do pekla,do nebe / Digipack. Vaše cena. 199,00 Kč. Běžná cena: 299,00 Kč. Ušetříte: 100,00 Kč. Zobrazit všechny akční nabídky. Skladem pouze Kabát : Do pekla do nebe CD. Jednou z nejpopulárnějších kapel současnosti je bezpochyby skupina Kabát. Album s názvem DO PEKLA/DO NEBE je již jejich jedenáctým studiovým albem, která se pravidelně stávají nejúspěšnějšími nosiči r.. Kabát - Do pekla do nebe (CD) Zpět. − 10%. Sdílet na Facebooku Tweetni to Kabát - Do pekla do nebe (CD) 3,85 / 5 ( 7 ) Nejnovější CD hudební skupiny Kabát. Cena: 269 Kč s.

Soubor Kabát---Do-pekla-do-nebe-(2015)---320kbps-+-covers.rar ješte nikdo nehodnotil. Buďte první a pomozte tak ostatním uživatelům při výběru souboru ke stažení. Do diskuze se mohou zapojit pouze registrovaní uživatelé. Chcete se zaregistrovat nebo přihlásit Stahujte rychle přes Datoid.cz! Pomocí propracovaného vyhledávání si u nás každý jednoduše najde a stáhne to, co hledá. Jednoduše, spolehlivě a hlavně rychle Největší výběr za nejlepší ceny zboží Kabát - do pekla do nebe (cd) v nejvyšší kvalitě Obal CD - DO PEKLA / DO NEBE. CD se již vyrábí, a my můžeme alespoň ukázat titulní stranu obalu. Nápad se sněhulákem měl Milan Špalek, a do této podoby ho dopracoval Michal Hladík. Jinak celým obalem a bookletem se prolíná téma cvokhausu, ve kterém všichni tak trochu žijeme. Kapela je konec konců po.

pŘÍhozy z dŮvodŮ naruŠenÍ aukcÍ neruŠÍm . ČÍslo konta je 191015175/0300 u svÝch aukcÍ radĚji uvÁdÍm, Že neruČÍm za stav krabiČek. omlouvÁm se pŘedem, Že Kabát: Do pekla do nebe - CD Kabát: Do pekla do nebe - CD 90% 2 hodnocení Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner Jednou z nejzásadnějších domácích kapel, skupina Kabát, vydala v roce 2015 jedenácté studiové album, na kterém najdete dvanáct pecek, které vás zaručeně zvednou ze židle.. Do Pekla / Do Nebe Kabát Rock · 2015 Preview SONG TIME Bang! 1. 3:10 PREVIEW Do Pekla / Do Nebe. 2. 2:14 PREVIEW Western Boogie. 3. 3:48.

Kabát : Do pekla do nebe CD již od od 199 Kč. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším Text písničky Do Pekla / Do Nebe - Kamizola celá bílá, sedativa: tak jsme tady. Jdem si pro ty, moje milá, co si vůbec neví rady. Welcome drink, náš hotel, bude skotská, ledová koupel.... z alba Do pekla / do nebe skupiny Kabát Kabát - Do pekla / do nebe. 6.8.2015 H. Napsat komentář. Země: Česká republika Žánr: hard rock Datum vydání: 22.5.2015 Label: selfrelease. Tracklist: 01. Bang! 02. Do pekla / do nebe 03. Western boogie 04. Pirates 05. Proti proudu 06. Valkýra 07. Myslivecký ples 08. Do Bolívie na banány 09. Restaurace pana Kalvod

Do pekla, do nebe, jdeme si pro tebe. Doktore, jak to bude dál? Poslední stanice je Praha - Bohnice. Končíme, tak se sbal! Napoleon Bonaparte, Messalina, Caligula Honoré de Balzac, Dante honorace, žádná nula. Tak si tady pěkně žijem, fasujeme léky zdarma. na zahradě rýčem ryjem, tady končí každá sranda. Do pekla, do nebe. Do pekla / do nebe. 17. 5. 2015. Nahráno ve studiu SONO a Barrandov. Celým obalem a bookletem se prolíná téma cvokhausu, ve kterém všichni tak trochu žijeme. Kapela je konec konců po dokončení tohoto CD názorným příkladem toho, jak vypadá klasický pacient takovéhoto ústavu Najít album nebo skladbu umělce Kabát. najít album najít skladbu. Filtr Seřadit podle: Nalezeno 23 alb Do pekla/do nebe. Kabát. MP3 199 K. Kabát je česká rockov Do pekla/do nebe (2015-2018) Kabát na letišti Letňany v rámci turné k desce Do pekla/do nebe. V květnu 2015 vyšla dlouho odkládaná deska Do pekla/do nebe, na níž se objevilo dvanáct písní. Pro toto album se.

Album Do pekla do nebe Kabát. 2015, Vlastní náklad 1 Bang! 2 Do pekla, do nebe 3 Western Boogie 4 Pirates 5 Proti proudu 6 Valkýra 7 Myslivecký ples 8 Do Bolívie na banány 9 Restaurace pana Kalvody 10 Houby magický 11 Brousíme nože 12 Pakliže Diskografie : Kabát. Zpět na začátek. Kupte hudbu Kabát: Do pekla do nebe od Kabát na Martinus.cz. Přes 5 500 hudebních titulů Poštovné nad 999 Kč zdarm Česká skupina Kabát září na domácí hudební scéně již několik let. Mezi nejpovedenější písničky Kabátů patří také Do pekla / do nebe, kterou si můžete přehrát na této stránce 2. Do pekla / do nebe 3. Western Boogie 4. Pirates 5. Proti proudu 6. Valkýra 7. Myslivecký ples 8. Do Bolívie na banány 9. Restaurace pana Kalvody 10. Houby magický 11. Brousíme nože 12. Pakliž

Kabát konečně vyrazí na klasické halové turné | Hudební

Do pekla/do nebe - Kabát - Supraphonline

Jak jsme vypustili Brousíme nože, už psali, že to je měkký a strašný a hrůza. A jiní zase To je pecka!. Co hlava, to názor. Pak jsme pustili Do pekla/ do nebe, abychom ukázali, že na albu budou i tvrdší písničky, že jsme to nezapomněli. Na albu je i lehký jižanský country, prostě je to zase Kabát Do pekla/Do nebe Kabát. Type: Full-length Release date: May 22nd, 2015 Catalog ID: 859 41 6892 006 2 Version desc.: Digipak Label: Pink Panther Media Format: CD Reviews: None yet There are no reviews for Do pekla/Do nebe yet. You can write one. Identifiers: Barcode: 8594168920062 Rights Society: OSA Rights Society: BIEM Matrix / Runout: 5.

Kabát vydá album Do pekla/do nebe k turné. 11. 5. 2015, 15:03. V pondělí ráno odevzdala skupina Kabát do lisovny podklady pro výrobu svého nového alba. Právo o tom informoval manažer skupiny Radek Havlíček. Novinka se bude jmenovat Do pekla/do nebe a vyjde čtyři a půl roku po předchozí kolekci Banditi di Praga Do pekla/do nebe. Do pekla/do nebe je jedenácté studiové album české rockové skupiny Kabát, které vyšlo 22. května 2015 poprvé u vydavatelství Pink Panther Media . Hudební materiál skupina začala připravovat již v roce 2013, některé písně byly hotové v roce 2014 např. Restaurace pana Kalvody, roku 2014 se opět konal. Do pekla do nebe dost překvapí především svou, na kabáty až moc uměleckou, předehrou, ale pozitivně. Western Boogie je stejně jako dvě předešlé písničky typickou ochrannou známkou kapely, tak jak je známe z přelomu století Videoklip a text piesne Do pekla / do nebe od Kabát. Welcome drink, náš hotel Bude skotská, ledová koupel.

Do pekla/do nebe - Wikipedi

2. Do pekla / do nebe 3. Western Boogie 4. Pirates 5. Proti proudu 6. Valkýra 7. Myslivecký ples 8. Do Bolívie na banány 9. Restaurace pana Kalvody 10. Houby magický 11. Brousíme noľe 12. Pakliľ Do pekla/Do nebe Po bezmála pěti letech bylo na místě očekávat kolekci lepší než předešlou Banditi di Praga (2010). Na novince je méně písniček než na předchozím počinu a minimálně tohle určilo, že jsou vybrané a výraznější Listen to Do Pekla / Do Nebe on Spotify. Kabát · Album · 2015 · 12 songs

Do pekla / Do nebe - Kabát - KaraokeTexty

Do pekla / Do nebe (2015) Neuniklo vám nějaké album nebo singl se jménem Kabát na přebalu? Zkontrolujte si to ve výčtu diskografie. zavřít. Osobnosti.cz. Lyrics to Do pekla, do nebe by Kabát. Song lyrics, Songtexte, videoklip a text písně, texty piesní, paroles de chanson, testo della canzone, letras de Uloz.to is the largest czech cloud storage. Upload, share, search and download for free. Credit allows you to download with unlimited speed Kabát je připraven vypustit novou desku. Ještě předtím dávají rockoví matadoři svým fanouškům ochutnat druhý singl, kde sice nepřinášejí nic inovativního, ale právě to je nejspíš recept, jak si stále udržet přízeň tolika fanoušků. VIDEO: Kam míří Kabát? Do pekla, do nebe Rok vydání: 2015 Hudební styl: Hard | Heavy EAN: 8594168920062 Skladby: 1. Bang! 2. Do pekla / do nebe 3. Western Boogie 4. Pirates 5

Kabát je česká rocková kapela, ktorá bola založená v roku 1984. Zobrazit všechna alba Kabát. Do pekla / Do nebe (digipack) 293.79 Kč. Děvky ty to znaj. 165.69 Kč Jednou z nejpopulárnějších kapel současnosti je bezpochyby skupina Kabát. Album s názvem DO PEKLA/DO NEBE je již jejich jedenáctým studiovým albem, která se pravidelně stávají nejúspěšnějšími nosiči roku. Na albu najdete dvanáct pecek, které vás zaručeně zvednou ze židle. Seznam skladeb: 1. Bang! 2. Do pekla / do nebe 3 Název souboru: KABÁT - Do pekla Do nebe.rar Velikost: 71.62 MB Typ souboru: ra Kabát do pekla do nebe Nalezeno 8 uživatelských souborů ke stažení. Řadit podle Filtr neaktivní Hodnocení: Kvalita videa: Nahráno. Listen to your favorite songs from Do Pekla / Do Nebe by Kabát Now. Stream ad-free with Amazon Music Unlimited on mobile, desktop, and tablet. Download our mobile app now

Kabát - DO PEKLA / DO NEBE (celé album) | Doovi

Kabát - Do pekla / Do nebe — Heureka

Kabát do pekla do nebe akordy. Kabát akordy a texty písn 2 Do pekla, do nebe 3 Western Boogie 4 Pirates 5 Proti proudu 6 Valkýra 7 Myslivecký ples 8 Do Bolívie na banány 9 Restaurace pana Kalvody 10 Houby magický. Táta vždycky říkal hochu žádný strachy seš kovboj v Coloradu můžeš krávy pást já radši utratil jsem psa a. Brno - Do pekla do nebe, jdeme si pro tebe, doktore, jak to bude dál? I tuto skladbu, která vetkla název novému albu, ve čtvrtek brněnskému publiku zazpívá skupina Kabát. Rocková kapela z Teplic fanouškům zahraje pod širým nebem, a to v téměř dvouhodinové show Kabát si totiž své renomé vydobyl již v 90. letech, kdy se tvůrčí přetlak a postupné změkčování tvorby od raritního thrashe až po hospodský bigbít setkalo s masivním úspěchem a desítkami zlidovělých hitů. Do pekla/do nebe měla, zdá se, velké porodní bolesti KABÁT - Do pekla / Do nebe (2015) [ALBUM] Psát komentáře mohou jen registrovaní uživatelé. 27.9.2018 (21:30) Celkem fajn album, hlavně Restaurace pana Kalvody mě po hudební stránce příjemně překvapila. Punkoiar [7/10] 6.5.2017 (02:13) Průměr, za 5 - to není zas tak špatný, ne CD Kabát - Do pekla do nebe CD som kupovala svojmu manželovi k meninám, ktorý hádam počúva skupinu Kabát už od plienok ;o) CD sa mu veľmi páči a môžeme ho len a len odporučiť všetkým fanúšikom tejto skvelej kapely

CD Do pekla/Do nebe - Kabát Sho

Tento komplet má prozaický název Kabát 2013 - 2015. Obsahuje celý koncert KABÁT - VYPICH 2014, který je na 2 DVD nosičích. Na dalším DVD je připraven téměř celý koncert z O2 Arény v Praze z Turné KABÁT & Big Band. Pro ty, kteří ho třeba ještě nemají, je jako bonus přidáno i poslední řadové CD: DO PEKLA / DO NEBE Jeden jediný koncert za rok 2009 - tak chce skupina Kabát oslavit 20 let působení v nezměněné sestavě. Tahle teplická banda začala v roce 1983 hrát po venkovských hospodách a lokálech, nejprve trashme.. Kabát. Kabát je česká rocková kapela, ktorá bola založená v roku 1984. Zobraziť všetky albumy Kabát. Do pekla / Do nebe (digipack) 11.75 €. Děvky ty to znaj. 6.63 €. Original albums 4CD vol. 2. 14.26 € Nosiče. Zobrazuji všechny 4 výsledky. Výchozí třídění Seřadit podle oblíbenosti Seřadit od nejnovějších Seřadit podle ceny: od nejnižší k nejvyšší Seřadit podle ceny: od nejvyšší k nejnižší

Kabát - Do pekla do nebe (CD) Nejnovější CD hudební skupiny Kabát. Nejnovější CD hudební skupiny Kabát. 269 K č. Více informací. Kabát: Original Albums 4cd Vol.1 (4x CD) - CD (9029592193). Jednou z nejpopulárnějších kapel současnosti je bezpochyby skupina Kabát. Album s názvem DO PEKLA/DO NEBE je již jejich jedenáctým studiovým albem, která se pravidelně stávají nejúspěšnějšími nosiči roku. Na albu najdete dvanáct pecek, které vás zaručeně zvednou ze židle

Kabát : Do pekla do nebe CD — Heureka

Kabát: Do pekla do nebe. Nejpopulárnější tuzemská skupina - Kabát - představuje CD do Pekla do nebe, na kterém najdete obrovsky populární písně, jako je Valkýra, Houby magický nebo Brousíme nože a další.Celkově obsahuje 12 hitů.. Seznam skladeb. Bang! Do pekla / do nebe; Western Boogie; Pirates; Proti proud Rok vydání: 2015 Hudební styl: Hard | Heavy Cena. 279 K profil alba skupiny Kabát Do pekla do nebe. Festival Krásný ztráty Live 2021 zve o víkendu do Všetic. Brány dvoudenního hudebního festivalu Krásný ztráty Live se už popáté otevřou v pátek 13. srpna v již tradiční.. Sečteno a podtrženo, jako mainstreamové české rockové album funguje Do pekla / do nebe dobře. Žádné hudební orgie čekat nelze, ale svou práci Pepa Vojtek a spol. odvedli dobře. Že by se na desku vzpomínalo za 5, 10 či 15 let si zrovna nemyslím, ale až na pár slabších chvil, se poslouchá dobře a 37 minut uběhne jako voda

Kabát : Do pekla do nebe - CD Bontonland

Kabát - Do pekla i do nebe, diskografie, texty písní, karaoke texty, lyrics. Texty písní českých a zahraničních interpretů, karaoke texty, Kabát - Do pekla i do nebe lyrics Diskografie Kabát - Kabát . Corrida (2006) Dole v dole (2003) Suma sumárum (cd 1) (2001) Suma sumárum (cd 2) (2001) Další alba. Do pekla / Do nebe (2015) Brousíme nože. Do pekla, do nebe. Valkýra. Bang! Western Boogie. Pirates. Myslivecký ples. Do Bolívie na banány. Restaurace pana Kalvody

Do pekla i do nebe. Kabát má na nové desce zase šmrnc ..

Kabát dokončil nové album, bude se jmenovat Do pekla/do nebe. Fanoušci skupiny Kabát se v květnu konečně dočkají nového alba. Kolekce, která se bude jmenovat Do pekla/do nebe, vyjde u příležitosti zahájení koncertního open air turné. První vystoupení se uskuteční 19. května v Karlových Varech. Pětice již představila. Před měsícem kapela Kabát turné Do pekla/Do nebe zahájila, teď už se pomalu blíží ke konci. Pětičlenná formace v sobotu zahrála ve vyprodané zlínské hale své největší hitovky, nezapomněla ale ani na písně z nejnovějšího alba [Leak] Kabát - Do Pekla / Do Nebe Zip RAR mp3 320 { Album Telecharger } Kabát - Do Pekla / Do Nebe (2015) utorrent ↓↓↓ DOWNLOAD LINK BELOW ↓↓↓ Follow tinybit.cc/61eac19 Do pekla / Do nebe od Kabát. Lyrics, texty písní, překlady a videoklipy na radioonline.cz

Kabát - ŽÍZEŇ - YouTube

Kabát : Do pekla do nebe CD od 199 Kč - Heureka

RECENZE: Kabát na nové desce nespekuluje. Tancovačku už překonal. Po několika odkladech vydala jedna z nejpopulárnějších kapel v zemi vyváženou rockovou desku nazvanou Do pekla / do nebe. Kabát na ní sice nepřekvapuje, ale nachází někdejší energii Kabát - Do pekla do nebe Kabát - Do pekla do nebe. České hity 2015 České rockové kapely nové hudební hity 2015 kabáti Thank you for rating this article. Mohlo by Vás zajímat: IMODIUM - Příběhy o synovi Kabát - Valkýra Kabát - Western Boogie.

Diskografie - KabátRECENZE: Kabát si dal na čas, ale vše zůstalo při starémHistorie - Kabát

Uložit do oblíbených. Nové CD skupiny Kabát DO PEKLA / DO NEBE za cenu 225 Kč. Stačí se prokázat slevovým kódem nebo vstupenkou na kterékoliv O2 Prodejně. Nabídka platí do 31. 7. 2015. DO PEKLA / DO NEBE je jedenácté studiové album české rockové skupiny Kabát z roku 2015. První píseň z alba nazvaná Brousíme nože. Écoutez Do Pekla / Do Nebe par Kabát sur Deezer. Bang!, Do Pekla / Do Nebe, Western Boogie.. Download Kabát - Do pekla do nebe Download video Kabát - Do pekla do nebe directly from youtube. Just chose the format and click on the button Download. After few moments will be generated link to download video and you can start downloading Do pekla Do nebe « Zpět. autor: Kabát . datum: 2015-05-29 00:00:00 . typ: MP3-L - 74 Kč/2.96 64 Kč/2.56 € XG - 64 Kč/2.56 € demo: Seznam skladeb interpreta Kabát . Burlaci; Banditi di Praga; Do pekla Do nebe; text: Přihlášení.